Alla profilprodukter ska hålla måttet och inte riskera att gå sönder, spricka eller vrida sig i sömmarna om det senare rör sig om profilplagg. Era profilprodukter, hur enkelt utförda de än må vara, ska alltid associera till ert företag som kommer också bli den första anblicken av ert företag för många personer. Och vem vill inte att kärlek vid första ögonkastet ska uppstå..?

Slarva inte med tillverkningen av profilprodukter bara för att de är just profilprodukter. Detta kan stå er dyrt i längden då folk kommer bli irriterade över att era saker krånglar eller går sönder så fort de använder dem. Hur många har inte muttrat över ett paraply som vänder sig i vinden eller över ett par solglasögon som släpper vid bågarna?

Även om ni inte är ett slarvigt företag i övrigt, kan detta just bli den första tanken om era profilprodukter inte håller måttet. Lägg därför mer pengar på er reklam för att inte förlora på det i det långa loppet. Att trycka upp reklamprodukter är i regel inte speciellt dyrt ändå, så varför pressa priserna ännu mer? Då är det bättre att avstå helt.

En kvalitativ profilprodukt ger glädje till mottagaren och får denne att vilja använda produkten mer. Om denne gör det och produkten håller ändå, så kommer det av naturliga skäl uppstå tycke, både av produkten själv och för det företag som står bakom- dvs ni! Bra profilprodukter ger automatiskt ett gott rykte och ert företag gynnas direkt av detta. Det innebär också att er varumärkesspridning kommer bli ännu mer effektiv då produkterna används år ut och år in. Låt profilprodukterna bli “prototyper” eller testprodukter för ert företag och få dem att berätta för era kunder vad ni står för. Sker detta i enhet med resten av era värderingar kommer det att synas lång väg och de som kommer att ha störst glädje av detta är ni själva.