I många fall kan en enda profilprodukt räcka för en effektiv varumärkesspridning men överlag är det faktiskt bättre att låta övertala sig om att skapa en liten minikollektion som med fördel kan komma ännu bättre till pass. Då en del mottagare kanske redan har en uppsjö av pennor hemma eller ogillar t-shirts med tryck så kan det vara en bra idé att variera utbudet i en liten goodiebag som delas ut som en gåvobox till kunder och/eller medarbetare. På så sätt finns det större chans att alla får något de tycker om.

Låt folk byta produkter

En annan förträfflig idé med en goodiebag är att mottagarna kan byta produkter med varandra. De kan även ta hem vissa prylar eller kläder till sin egen familj eller vänner, vilket utgör ett ytterligare steg i er varumärkesspridning. Ju fler som får ta del av era produkter, desto bättre och mer fördelaktigt för er.

En gåvobox är något som skänker lite extra lyx i tillvaron och under en gråmulen dag när arbetsbördan är som störst, kan det vara ett riktigt guldkorn. Tänk på att en goodiebag bör vara snyggt förpackad och även ge lite förnimmelse av spänning. Då kan till och med de produkter som folk normalt inte skulle vilja ha, verka viktiga att använda.

Vad kan finnas i en goodiebag?

Det är endast er egen fantasi som sätter gränser för vad innehållet i en goodiebag kan vara, men överlag ska naturligtvis alla saker vara enhetliga och komma som en röd tråd i förpackningarna. Se till att varje produkt sträcker sig till er målgrupp, även om de kan vara av olika slag. Varför inte låta en huvtröja komma med matchande mössa eller en anteckningsbok komma med en snyggt utformad kontorspenna? Att kombinera produkter och sätta ihop dem i en presentask, är både roligt och skapar trevliga och kreativa stunder för dem som är anlitade för detta uppdrag i ert företag.